Beneficiile aparatelor dentare pentru o dantură perfectă

Oct 22, 2023

Bine ați venit pe website-ul Ismile Dental, liderul în domeniul stomatologiei estetice și generale. Suntem specializați în furnizarea celor mai bune servicii de ortodonție și cosmetica dentară în România. În acest articol vom explora beneficiile aparatelor dentare și vom oferi detalii despre prețuri și variante disponibile.

De ce să alegi un aparat dentar?

Un aparat dentar este o soluție eficientă și sigură pentru corectarea defectelor dentare și obținerea unei danturi perfect aliniate. Indiferent dacă aveți dinții strâmbi, o problemă de aliniere sau o malocluzie, un aparat dentar vă poate ajuta să obțineți un zâmbet frumos și sănătos.

Cum funcționează un aparat dentar?

Aparatele dentare funcționează prin aplicarea unei presiuni continue asupra dinților, astfel încât aceștia să se deplaseze în direcția dorită. Această presiune exercitată de aparat contribuie la remodelarea osului maxilar și la alinierea corectă a dinților. Pe măsură ce tratamentul progresează, veți observa îmbunătățiri semnificative în alinierea dinților și în estetica zâmbetului vostru.

Tipuri de aparate dentare

În funcție de nevoile și preferințele voastre, Ismile Dental vă oferă următoarele opțiuni pentru aparate dentare:

Aparate dentare metalice

Aparatele dentare metalice sunt cele mai populare și eficiente tratamente ortodontice disponibile. Acestea constau în niște bracketuri metalice aplicate pe dinți, care sunt legate între ele cu ajutorul unui arc metalic. Aparatele dentare metalice sunt rezistente, durabile și pot fi personalizate în funcție de preferințele voastre.

Aparate dentare ceramice

Pentru cei care doresc o opțiune mai discretă, Ismile Dental oferă aparatul dentar ceramic. Acesta este fabricat dintr-un material transparent care se aseamănă culorii dinților, făcându-l mai puțin vizibil. Aparatele dentare ceramice oferă o soluție estetică excelentă și pot fi utilizate în cazul majorității afecțiunilor orthodontice.

Aparate dentare invizibile (Invisalign)

O altă opțiune populară este tratamentul cu aparat dentar invizibil Invisalign. Acestea sunt aparate dentare transparente, confecționate dintr-un material plastic flexibil, care se pot remonta și demonta cu ușurință. Apreciate pentru aspectul lor neașteptat, aparatele dentare invizibile sunt confortabile și pot fi îndepărtate pe parcursul mesei sau atunci când igienizați dinții.

Prețurile aparatelor dentare

Prețurile aparatelor dentare pot varia în funcție de tipul de aparat ales și complexitatea cazului. Ismile Dental oferă evaluări ortodonțice gratuite, pentru a determina opțiunea potrivită nevoilor și bugetului vostru. Pentru a primi o estimare a prețului pentru aparatul dentar dorit, vă recomandăm să luați legătura cu dentistul nostru specialist în ortodonție.

Concluzie

În concluzie, aparatul dentar este o soluție eficientă și sigură pentru corectarea defectelor dentare și obținerea unui zâmbet frumos și sănătos. La Ismile Dental, vă oferim cele mai bune servicii de ortodonție și cosmetica dentară. Indiferent de opțiunea aleasă, aparatul dentar metalic, ceramic sau invizibil, veți beneficia de expertiza noastră și de rezultate durabile pentru un zâmbet de invidiat. Contactați-ne astăzi pentru o programare și începeți transformarea zâmbetului vostru!

aparat dentar pret
Jerome Collomb
Beneficiile aparatelor dentare sunt uimitoare! Un zâmbet perfect merită efortul.
Nov 9, 2023
Lisa Wieduwilt
Excelente servicii!
Oct 24, 2023